SEWU KUTO-Didi Kempot

  • Whatsapp
banner 468x60

SEWU KUTO UWES TAK LIWATI,
SEWU ATI TAK TAKONI
NANGING KABEH PODHO RA NGERTENI, LUNGAMU NING ENDI

PIRANG TAON ANGGONKU NGOLEKI, SEPRENE DURUNG BISO NEMONI
WIS TAK CUBO NGALEKAKE,
JENENGMU SOPO ATIKU
SAK TENANE AKU ORA NGAPUSI,
ISIH TRESNO SLIRAMU

UMPAMANE KOWE UWIS MULYO,
LILO AKU LILO
YO MONG SIJI DADI PANYUWANKU,
AKU PINGIN KETEMU
SENADYAN SAKEDEPING MOTO,
TAK NGGO TOMBO KANGEN JERONING DODO

WIS TAK CUBO NGALEKAKE,
JENENGMU SOPO ATIKU
SAK TENANE AKU ORA NGAPUSI,
ISIH TRESNO SLIRAMU

UMPAMANE KOWE UWIS MULYO,
LILO AKU LILO
YO MONG SIJI DADI PANYUWANKU,
AKU PINGIN KETEMU
SENADYAN WAKTU MUNG SEDELOK,
TAK NGGO TOMBO KANGEN JERONING DODO
SENADYAN SAKEDEPING MOTO,
TAK NGGO TOMBO KANGEN JERONING DODO

 

LINK VIDEO

banner 300x250

Pos terkait